Glädje kväll !

Hej (:
Ikväll har vi haft roligt , vi har gjort ganska mycket och gäster har vi som e ganska snart påväg hem men. Sitter som bäst nu bara o chttar lite o så , mår just nu på topp (; (; 
Men nu skall jag fortsätta glädja kvällen.
.
Har ni haft en kul vapp ? (:

Glada Vappen !♥



Hej (:
-
I hangö nu som bäst klarade av redan hit med tåget. Det är ju inget faligt med det men ändå , höhö. Det började hagla ganska direkt efter att jag satt mig ner i tåget. När jag steg av från tåget så såg jag pappa stå med cyklarna så vi cyklade till butiken och när vi kom från butiken hade det börjat regna så vi fick cykla hem i regne , fruktansvärt kallt vatten var det. Så nu har man härligt krulligt hår till kvällen glömde alltså platttången hemma hos mamma. månne jag inte överlever.  Men nu hjälpa till att städa.
GLADA VAPPEN PÅ ER ALLA !♥

Hastigt inlägg före jag far !

Hej (:
vaknade klockan halv tie och for i duschen sen dess har jag packat och nu sitter jag och äter mat snart iväg till tågstationen. Så har lite bråttom med att fixa lite o sånt ännu. Bäst att skynda på nu.
Hejs !♥

Spagat och Splitt !

Hej (:
Ikväll har jag övat på att fara i splitt men inte är det lätt inte , kan redan spagat ganska bra men nu vill jag lära mig att fara i splitt. Det vore kul.
Snart kommer mamma hem från jobbet och sedan skall jag inte göra något.
Men bloggar mera imorgon före jag far. (:


Spagat !


Splitt !

Hejs !♥

Åkt skoter idag en massa (:


( billy ♥ )
Hej (:

Idag var Sofia och denise i skolan så roligt att träffa dom efter en vecka att inte sett dom och bruna var dom kände mig väldigt vit  fastän är det ändå. ; (
+
Idag har madde varit hos mig vi har varit ute och kört med hennes mopo och jesse och denise följde med. Kul hade vi. Madde for för en stund sedan hem och nu håller jag på som bäst att titta på ett hund program och jag gillar de programen eftersom lär mig lite därifrån. Imorgon skall jag med tåg till Hangö och träffa pappa. Och sen blir det inte förrän i juni föratt jag måste varje söndag nu fara till kyrkan. Kom på just att det är inte många dagar kvar til skolan herreguud det här året har farit igen. Men skönt med sommarlov skall det bli !
Men nu kolla på tv.

Hejs !♥

Exakt !

Hej (:
Hemma från skolan och från maddes. For efter skolan till madde och vi var ute och köra med hennes skoba och hade kul. Imorgon kommer hon till mig men före det ut på cruis med jesse o  linus och kanske någon annan joinar man vet ju aldrig. Mitt humör idag har varit lite varierande pigg och glad till arg och angst men nu neutral.
Så går det sen. Nå ikväll har man ätit kaka hos maddes så känner mig helt fet och nu har jag proppat i mig mat så nu kan man leva en vecka utan mat. Snart och sova att man hinner med madde till skolan skall åka mopo med henne till skolan. jeje.
Hejs !♥

Got to Dance !

sitter och kollar på got to dance 2011. Jag bara älskar att titta på just danstävlingar. (:
Så nu skall jag fortsätta kolla på det (:

Ha det bra (:

Problematiska problem !?


Hej (:
.
Hemma från dansen. Och mitt humör och illa mående är inte det bästa. vet inte vad jag har för fel mera har börjat må illa varje gång jag äter något och  måste lägga ner mig på golvet , börjar bli lite för mycket att oroa sig för nu ;s
+ att jag har hela tin stickningar sidan av lungorna..konstigt. Har man någo fel eller är de faktiskt normalt ?
men jag överlever nog eftersom jag haft det förut.
Så ikväll ska jag ta det riktigt lugnt och bara sitta vid datan , höhöh.  men nu skall jag inte sitta här o babbla om mina underliga problem.
.
Just nu sitter jag och chattar och hör på musik har just flyttat mitt piano till andra sidan väggen och den ryms bra där. Så nu har jag lite mera utrymme. Men nu fortsätta höra på musik.
Hejs !♥

På timme (;

Hej (:

Sitter i skolan som bäst och har informationsteknik alltså med dator att göra. Slutar klockan halv tre eftersom vi höll ihop båda två timmarna. Efter vi slutat far jag till Emma före vi båda far på dans. kulkul.
Kan ju också berätta om min morgon. Jag vaknade och var jätte morgonpigg och sedan skulle jag till skolan och hade allting med o så men så ändå glömde jag hälften nycklarna och jumpern till dansen , yes. Nåia men dagen har ju iallafal varit bra och lite nolo. Nu skall jag fortsätta jobba på photoshop.

HejHej !♥

Ny header !

Hejsan Hoppsan !
Ikväll har jag fixat nu header blev inte så lyckad men får duga ett tag (:
Nuy tänker jag verkligen fara och sova att man orkar upp imorgon bitti (:
Godnatt ! ♥

To Love Again !


Hej (:
Inne från att har varit ute med Laku ( min hund ) och roligt och skönt ute är det (:
Så ute har man varit ikväll. Just nu kom mamma hem från jobbet så nu skall man äta något kvällsmål och sedan och sova. Just nu sitter jag och hör på musik och chattar lite.

Hejs !♥




Älskar solen !♥

Hej ! (:
Nu är jag hemma och sitter på balkongen och njuter av solen. Var efter skolan till Ida och vi pratade och åt kaka.
Snart ska jag fara ut och gå en länk med hunden och efter det vet jag inte vad jag skall göra. 
Somsakt sitter på balkongen och hör på 2 småbarn som försöker fixa kedja på cykeln som troligtvis har låssnat. Sött , när dom inte riktigt kan. (:
Men nu skall jag ute med hunden.
HejHej !♥

Solen !♥


( billy )
Hej igen (:
Var hemma nångång mot nie tiden kollade inte exakt. Kul att träffa de människorna eftersom man inte sett dem på länge. hähhä. Imorgon skall man stiga upp tidigt beror på att påsklovet är slut och skolan börjar igen. Skall cykla med Sara till skolan så bäst att vakna i tid. Så jag tänker fara riktigt snart och sova.
Godnatt !♥

:D

Hej (:
Hemma i Karis nu. Blev inget med att komma med tåg heller för pappa hamnade på jobb till hesa så han förde mig på samma gång hem. Nu iväg igen och träffa Pernilla , Lina och Daniel. Bilder kommer en heldel senare ikväll.
Men nu måste jag starta iväg till bruket.
Hejs !♥

Jejeh (:

Godmorgon !
Har just vaknat och solen skiner och varmt väder i Hangö. Idag hamnar jag fara hem med tåg , skrämmande för tycker inte egentligen om att åka tåg. Men nu skall jag gå och äta morgonmål så att man blir lite piggare än vad man är nu.
Hejs !♥

Äntligen i Hangö (;

Hej (:
Nu är man äntligen i hangö. Pappa kom från Österbotten men påvägen till karis hände det lite tråkiga nyheter , bilden började ryka och hamnade lämna bilen och de tog tåget till karis där jag väntade och där fortsatte vi med tåget till hangö. Så jobbig dag har pappa o maria haft. Just nu sitter vi o kollar på halv åtta hos mig.
Efter vi kollat på det så kanske vi far och sova börjar själv bli lite trött nu också.

Godnatt !♥

Snabbt inlägg !

Hej (:
Kom just in och skönt ute är det. Just nu sitter jag och pratar med Sofia på facebook som är just nu med Denise i turkie. Snart får man grillad biff börjar bli lite hungrig nog :D
Men nu skall jag fara ut igen , måste sitta i solen så att fräknarna kommer fram + att mitt hår bleknar till blont (:

Hejhej !♥

Nu ut o kratta (:


Hej (:
Nu har man vaknat och ätit morgonmål så att det räcker hela dagen. Snart skall vi ut och kratta lite och sedan skall jag hem och tömma väskan och packa igen i en annan väska som jag skall ha med till pappa. Före pappas e o söka mig så skall jag fara hastigt o träffa Pernilla om inte det blir idag måste det bli nångång under veckan.
Men nu skall jag stiga upp från stolen och fara ner och kratta , är fortfarande hos mommo och moffa men ska ju vara lite hjälpsammer (;
Ha det bra !♥

Hemma hos mormor och morfar !


Hej (:
Kvällen blev räddad , nånej skämt. Sitter som bäst hemma hos mormor och morfar och kommer att vara här tills imorgon. Behövde inte fara till Ekenäs heller så.
Sitter och chattar med några personer o super i mig coca-cola. (; Imorgon somsakt skall jag till pappa kommer bli så kuul  eftersom jag inte sett honom på länge.  Men nu sitta och ta det lugnt på datan.
Hejs !♥

Äntligen var ordet idag.

Hej (:
Hemma från shoppningen i Salo , köpte en topp och en " inne halare ". Bilder kommer senare. Ikväll ska vi till ekenäs men har faktiskt ingen lust att fara nånstans. men hamnar tvingas me nu bara -.-
Imorgon skall jag till pappa på kvällen och äntligen säger jag att man slipper dit.  Men nu tänker jag fara o sova för är helt slut.
Hej hej !♥

Godnatt !


Godkväll (:
Här sitter jag och proppar i mig lite choklad men nu får det vara slut med det. Imorgon måste jag stiga tidigt upp för vi skall och shoppa , skojj. Var ju igår med Zaida och hennes föräldrar till lojo igår och då köpte jag ett par beigebruna byxor (: Nu sitta och chatta och höra på musik resten av kvällen och sedan och sova.
Men just nu sitter jag o har web med Pernilla (: kulkulkul. har inte pratat med henne på en tid så (:
Godnatt !♥

Roligt roligt !♥


Hej (:
Är hemma igen . Hann inte blogga något igår. Var i skolan , for till zaida och därefter har vi haft väldigt roligt. Vi gick till karis stan vid halv nie tiden och träffade några personer och sedan sprang vi omkring på stan och var hemma vid halv elva tiden där vi fortsatte att prata och tog det lugnt och for o sova. Idag har vi chillat i miniparken , skojjit.  Och nu sitter jag hemma och har just ätit lite påskmat och nu proppa i mig lite påskägg och njuta av bra musik.

Ps. Sommaren är ju påriktigt snart häär , underbart väder !♥♥

Hejs !♥

Ha det bra !♥

Inatt åker två söta tjejer iväg till Turkie.
Ni ska ha de så skönt !♥




Några bilder jag själv tagit.

hihi , så några bilder. (:

Mööii (:

Godkväll !
.
Ikväll har jag läst på engelskan och kollat på teve och varit ute och gå. Imorgon blir det först att skriva engelska provet och sedan till kyrkan med hela skolan och därefter skall jag till zaida övernatt. Vi skall ha jätte skojj , har inte vari där på en evighet så.
.
Aijooh , när jag va ute och gå så for jag in i skog här brevid och när man kommer in i den skogen käns det helt grönt , precis allt e grönt , granarna , blåbärsrisen o allt annat va som finns i en grön djungelskog , de kändes hemskt grönigt. 
.
Skall nu lite fundera på min,zaidas och maddes presentation om Spanien i Geografin att vi nångång får de färdigt (: Madde hade uppgift att söka några ord på spanska och jag o zaida skriva fakt om själva spanien.
Så bäst att göra något.
Men nu repetera lite till i engelskan..
Hejs !♥

mmh , vet...


Better off dead !


Hej (:
Hann inte blogga igår kom hem vid nie tiden och läste lite på prov som jag skulle skriva idag men kunde inte för hade tandläkar tid just den timmen så skriver provet imorgon. Ikväll ska jag läsa lite till på engelska provet och reda upp rummet för det behövs. Blir en stund ensam ikväll så ska fara en lång länk med Laku , fastän det är mulet och ganska kallt men bättre än för varmt för Laku ( Laku = min hund ) Nu och äta.
Nu är ju också föreställningarna slut , tråkigt nog för jag tycker de är allt för några. Men nästa år igen och skall ju börja i en till grupp i höst så kanske blir lite mer danser.
Hejs !♥

Cykel hjulen pumpade imorgon cykla (:

Hej (:
Skoldagen gick ganska fort fastän alla var sömniga. Solen värmer skönt idag igen och skönt är det. Efter skolan kom jag hem och satte mig framför datan en stund tills vi skulle till Säästö Pörssi där mamma köpte åt mig 2 par skor. Har suttit sen jag for ut och pumppa hjulen i cykeln så har jag läst på engelska prov som jag inte kommer att hinna med imorgon.  Justde , så nu har man cykelhjulen pumpade och bäst att fara med cykeln till skolan imorgon då (: , tummen upp!
(Jag blir bara så fittig på dom människor som dubbelbokar o vidare ) = min känsla just nu ...
.
Men nu borde man sätta ner sig igen då och läsa på engelska orden .
Hejs !♥

Min morgon !

Hej (:
Min morgon har bestått av att jag vaknade halv tie , åt morgonmål som bestod av gröt och smörgås och saft.
Efter jag ätit morgonmål så kom jag på datan o checka läget. Klockan tolv iväg på föreställning och ny besättning nummer 3 då. Men nu måste jag fara och packa och sitta och lata en stund på datan.
Bild : från saras , jag med rödrutig jumper.

Hejs !♥

Kvällsblogg vad annat ?

Hej (:
Hemma från en rolig dag och kväll. Förstaföreställningen gick helt bra fick en ros av mommo och moffa. Efter det for jag och Emma på pizza till kpk och sedan gick vi runt och hade kul. Senare iväg på "kvälls" föreställning som också gick bra. Men nu ska jag inte sitta här och prata om detta hela tiden. 
På måndagen ska vi ha färdigt vårt hälsokunskaps häfte om Ätstörningar , så måste börja skriva imorgon (:
Och på finskan ska jag ha presentation om en hip-hop människa. Men nu och umgås med mommo o moffa o min kusin.
Hejs !♥

Föreställningar idag igen (;

Hej (:

Hemma hos mormor och morfar med min käre kusin Fia. Solen skiner igen helt skönt. Men hamnar sitta inne i tryckeriteatern för vi har föreställningar idag kl. 13.oo och 18.oo.
Skall efter första föreställningen till kpk och äta med Emma.
Men nu packa och göra mig färdig.

Hejs !♥


Solen för mig glad : D

Hej !
Solen skiner och våren e snart här. Skoldagen var rätt så bra , vi satt ute på endel raster , skönt som fan.
Var just ute och gå med min hund och han fick varmt. Ikväll åker jag iväg klockan 18.oo på premiär som börjar 19.oo. Så inne ska man sitta hela veckoslutet igen då , fään va tråkigt. Nåia man hinner nog vara ute.
Nu ska jag packa mina saker och sen blir väl klockan mot 18.oo.

Hejs Hejs !♥

Konstiga människor.

Hej !

Förlåt att jag inte bloggade igår hade generalrepetition och var hemma först vid nie tiden och efter det läste jag lite på historia. 
.
Idag har det varit en sådär skoldag läsämnen och historia prov som gick helt bra. Efter skolan bärde jag på en stor kass och påvägen till Emmas såg vi en massa , Hahaha. Först såg vi en gammal gumma som hade en liten butikskärra som småbarn brukar skuffa på , sött. Efter en stund så mötte vi andra många personer som jag inte ork skriva hit. Det var väldigt konstigt alltihop, xD
När vi var hemma hos emma så åt vi och lagade oss färdiga till generalrepetitionen. Och nu är jag hemma igen.
Nu fortsätter kvällen med att sitta vid datan och kolla tv.
Hejs !♥

Sommaren är påväg !

Hej (:
Hemma från en helt normal skoldag. Efter skolan väntade jag en timme på Madde eftersom hon hade kör men undertiden satte jag och läste på historia prov. Har varit ute en sväng i sköna soliga vädret ! Sommaren är påväg !♥
Just nu igen sitter jag och läser på historia prov och har hugo ute och springa. 
Men nu ska jag fortsätta (:
Hejs !♥

LäsaLäsaLäsa !


Hej (:
Har inte börjat ännu läsa men efter att jag bloggat ska jag läsa på provet , har sjungit och dansat annors. 
Imorgon är det tisdag och då händer det inget förutom att jag borde göra finskan och läsa till provet igen. På Onsdagen skall jag till frissan och hur jag tänker klippa ? joo , tänker klippa pannluggen och klippa upp lite.
Men nu läsa som en gammal mommo på historia provet (:
Hejs !♥

Buuh !

Hej (:
Morgonen börja perfekt var inte alls trött och har varit glad hela dagen tills nu som jag är helt slut. Skoldagen var helt okej var helt slö av slute av timmarna skratta för de mesta och så hade jag hicka precis hela dagen -.- Efter skolan kom jag direkt hem och fick någon liten överraskning av mamma , godis och ett ljus. Ikväll ska jag läsa på historia prov som vi har på torsdagen för kommer inte att kunna läsa på onsdagen för vi har generalrepetition då.
Bäst att tupplur nudå. 

Ha det bra !♥

Just stay away !

Hej (:
Hemma från sista föreställningen i besättning 1 bara 2:an och 3:an kvar. Solen skiner och det är söndag betyder att måste sitta inne och laga hälsokunskaps läxan. Men månne inte man slipper ut något varv när solen skiner. 
Snart ska vi till Fammo på kaffet en stund sen hem igen. Men före det ska jag ta en tupplur är helt slut från morgonen. 

Ha det bra !♥

Who Am I - Casting Crowns

 



Denna låt visade Biggi för oss i församlingshemmet och nu har jag lyssnat på den.
Tycker den är underbar.
Vad tycker ni ? (:

Nu hemma och ta det lugnt !

Hej (:
Hemma från sista föreställningen för idag , roligt och tungt har det varit. Imorgon samma sak fast bara klockan 13.oo
Efter det ska jag efter fem tiden till Fammo för att hon har fyllt år. Efter det kanske jag far til Sara.o det beror på för när jag måste fara till fammo. Men det ser vi imorgon. Nu ska jag äta kvällsmål och kolla på film.
Hejs !♥

Solen skiner !♥



Hej (:

Vaknade av ett glatt och trött leende , solen skiner och iväg till församlingshemmet var där till kvart före tolv då jag satte fart på att fixa mig till föreställningen. Kom hem vid halv fyra tiden och hade med mig en ros och en blombukett. Rosen var av fammo och faffa och buketten av Pappa o Maria. Bilder efter alla föreställningar är över.
Ska snart iväg igen klockan fem ska vi vara där vid tryckis och så måste jag via butiken efter något att äta.
Bloggar senare !
Ha det bra !♥

Premiären över (;

Hej (:

Emmas Diego !♥
-
Premiären gick fint slarvade bort mig lite men gick runt och såg glad ut bara så går allt fint. Imorgon ska man stiga upp vid nie tiden och fixa sig klar till 10 då jag far till församlingshemmet och är där bara till halv tolv för har föreställning klockan ett och då kommer pappa och Maria och kolla på. Måste vara duktig då (;
Nu äta kvällsmål och sedan oc sova.

Godnatt !♥

Snart Premiär !

Hej (:
Vilket underbart väder idag solen har tittat ut från de tränga molnen. Skoldagen var rätt okej och ikväll iväg på premiär. Är helt nervös för är rädd att jag kommer att snubbla på en sladd som jag gjorde på generalrepetitionen.
Men om en halv timme iväg på premiär då. Skall börja packa alla kläder i en väska  nu och så.


Hejs !♥


Generalrepetition över.

Hej (:
Generalrepetitionen var stressig och roligt. Lite slarv imellan åt för att man inte kommer ihåg precis alla danser och så blandar man med endel. Imorgon somsakt har vi premiär klockan 19.oo men skall vara där 18.oo. 
Fredag imorgon då igen dagarna går för fort imellan tycker man fast denna dag har gått väldigt långsamt. Nu äta något och sen kanske och sova.

Godnatt !

3 timmars prov.

Hej (:
Hemma från en trött skoldag. Skolan började med 3 timmars prov som betsod av tröga frågor. Resten av skoldagen var vanlig. Ikväll iväg på generalrepetition  har premiär på fredagen , jag sitter alltså o pratar om danserna.
Så ska fara och vila nu i 15 min sedan laga mat , att man bara inte dör där på scenen (:

Hejdå ! ♥

Sometimes I think !

Hej (:
Ikväll har jag varit ut o gå och kollar på svenska hollywood fruarna jag tycker dom e helt knäppa. Håller just nu som bäst och lagar engelska läxan och hör musik. Mamma borde också snart komma hem från ekenäs. Så ska fara och laga kvällsmål och sedan och sova. (:

Godnatt !♥

Nu kolla på film (:

Hej (:
På morgonen vaknade jag av att mitt humör var nere på grund av vädret mm..
I skolan hände inget som de brukar ofta vara. Och på dansen var det normalt. Snart skall jag sätta på filmen Salt som jag har hört att vara bra så ska kolla den nu. 

Ha det bra !♥

Nu o sova (;

Hej (:
Skönta att vara ute på länk , var till ända till mommo och moffa och sedan for jag också via fammo och faffa.
Sen dess har vi fört julsaker ner till källaren och städat i rummet och nu sitter jag som en boll framför datan igen (;
Fast borde stänga av datan och laga mig o sova istället , för imorgon måste man ju till skolan igen , ingen speciell dag förutom att jag far till Emma och sedan far vi på dans (: Så bloggar imorgon nångång när jag kommer hem.



små kissor jag saknar !♥  ( suddig beklagar. )

Godnatt !

Ut o jogga !

Nu ut o jogga en svänga , ha det så bra (:


6. Senaste film du såg?

Senaste filmen som jag såg var Stepmom som kom igårkväll på teven. 
Jag tycker att filmen är bra. 


5. Vad gör du just nu?

Hade nästan helt glömt bort att jag håller på med detta.
..
Just nu sitter jag och planerar min kväll och har funderat ut att jag skall städa hamster buren och fara ut på länk i sköna vädre (;


Soligt !♥


Hej på er !
Blev inget inlägg igår jag beklagar , hade lite fullt upp. Idag i skolan blev det strömavbrott , så chill blev det på matematik timmen och efter timmen hade vi mat och kökstanterna kunde ju inte diska så vi fick äta med papperstaldrikar och plastmuggar , haha. Musik timmen var också chill , vi som spelade instrument fick fara ut från klassrummet för de som sjunger skulle gå igenom något. Efter skolan for jag och Sara till musti o mirri för att köpa spån åt min hamster. Vädret idag är härligt och skönt , man har ju saknat lite solen. Nu äta mat. (:
Ha det bra !

 


R.i.p

Hej (:
Vaknade upp och kollade ut jo ett ösregn har vädret vari hela dagen. Skoldagen gick snabbt iväg. Ikväll ska jag på hp och före det tänker jag inte göra något. Fick höra otrevliga nyheter i skolan , R.I.P Obelix ;(
Men djur e djur.
Men nu är jag vrålhungrig och tänker fara och äta , bloggar mera ikväll.


Per - Bertil (;

Ha det bra !♥

(;

Hej (:
Ikväll har jag kollat på film och varit ute på promenad med hunden. Vädret är ju inte det bästa , mulet och regnar så humöret är inte på topp. Just nu håller jag på att skriva ett brev till finskan men inte vet jag vad jag skall skriva dit. Så vi får se hur det går. Nu skall jag fortsätta och höra på musik ;D
Snart blir det väl sovdags igen , skola imorgon.
Hejs !♥

Trött , vad annat kan man säga.

Hej (:
Nu var kyrk praktiken slut för idag fastän jag var hemma redan lite före två. När jag kom hem började jag städa mina skrivbordslådor. Snart blir det mat och sen tror jag det blir en stund att fara o sova är jätte trött.
Hejs !♥

Nöff Nöff (;


Goodkväll (;

Vad har man gjort ikväll jo humöret har ändrats snabbt , ledsen till hyper. Har suttit och dansat hit o dit halva kvällen , men nu bbörjar klockan bli lite för mycket igen. Tdigt upp imorgon igen alltså söndag som betyder skall till kyrkan.
Men före jag far och sova tänker jag äta mammas hemlagade skinkpaj.
Godnatt på er !♥

4. Någon du pratade med på msn/facebook för 3 dagar sedan och vad prata ni?

Hmm..
- Madde
- Emma
- Denise
- Sofia
- Pernilla
Säkert fler.
Vad vi pratade om e de vanliga ni brukar prata om säker (:

Nya kläder (:

Hej (:
Hemma från shoppningen med Emma , roligt hade vi. Och ont i fötterna fick man som man gick i alla kläbutiker av och an. Var meningen att vi skulle köpa ett par beige byxor men blev inget åt för viste inte direkt men får fara med mamma nån dag i shoppa och seom jag köper någo sånt. (:
Sen vi kom hem har jag inte gjort något annat än vilat fötterna och ätit mat. Ikväll vid sju , halv åtta tiden tänker jag kanske fara på en runda länk men före det en tupplur , är väldigt trött.


H&m - 9.90 €                ..              H&m - 10€                     ..              Randig jumper, h&m 10€
Hejs !♥

Morgonplaner !

Hej (:
Har kollat på Material Girls. Den var nog helt bra. Men nu måste jag fara och sova att jag orkar upp imorgon bitti vid halv åtta tiden. Skall och shoppa med Emma imorgon och det kommer bli kuul !♥ Bilder och sånt kommer imorgn när vi kommit hem.
Godnatt !♥

Grattis på dig (;

Hej (:
Hemma från skolan och från skriba träff med några. I skolan tappa jag nervena så in i något , vist int va man sku göra nästan , så något lite har man ju lugna ner sig tills nu. Fick lite brottom när jag kom hem från skolan för skulle vara i församlingshemmet vid halv fyra tiden. Hemma vid halv sex tiden och har ätit och varit ut och gå. Dagens planer skulle ha blivit att fara till Maddes för hon fyller år idag ; Grattiis !♥  , men mamma är sjuk så vi far inte. 
Så tänkte fara på en länk istället men det är jätte kallt ute så får se lite med det.
Nu lata resten av kvällen (;

3. Bild på ditt husdjur.

Mina husdjur hos mamma :
Lurvig hund , jag vet , men han är klippt nu (;
.
Och hos pappa :

RSS 2.0