2. En vattenbild.

En vattenbild , finns andra vet jag men hittade inte de nu , så detta får duga (;

Yeeaah !

Hej (:
Hemma från skolan och från Nises. Kemi provet som vi skrev idag gick nog helt okej , bättre än vad jag skulle förvänta mig , men det beror ju på om han är sträng med vitsordet. Och så fick vi ut engelska förhöret och jag fick 9- , nööjd !!  Efter skolan for jag till Denise , kul hade vi. Gick till en sutki plats och kollade gamla bilder och sånt. 
Men nu ska jag äta något smått och så.
Hejs !♥

Don't Want an Ending by Sam Tsui - Lyrics


1. Något du hatar

1 . Falska människor.
2. Slask väder.
3. Oväsen som gör mig galen

+ massa mer , men kommer int på något just nu (:

Upps !!

Hej (:
Hemma från skolan , dansen och förbönen. I skolan hände det inget nytt. Efter skolan var jag helt trött och for och la mig i 15 min. Efter det på dans och läst på prov och varit på förbön och där hade jag och Sara och Rakel o Sonja roligt (; hähä , kanske borde vara lite tystare och lugnare i kyrkan nästa gång ? ;D
Så har läst nu från åtta till nie på kemi prov som jag ska skriva imorgon så det får gå hur det går nu.
Nu ska jag chatta en stund med kompisarna och så.
Hejs !♥


Wippidii (:

Börjar med sådant hit igen (:
-
1. Något du hatar
2. Vattenbild
3. Bild på ditt husdjur
4. Någon du pratade med på msn/facebook för 3 dagar sedan och vad prata ni?
5. Vad gör du just nu?
6. Senaste film du såg?
7. Något film-tips
8. Något som gör dig glad
9. Något du älskar
10. 3-5 saker du är rädd för
11. 10 saker som stämmer på dig
12. Favorit färg?
13. Bästa chatt kompis
14. Vad är du nöjd med och vad är du inte nöjd med ?
15. Har du många kompisar? brukar du vara med dem mycket? 
16. Dina/din bästa killkompis
17. Självporträtt
18. En kompis som alltid finns där för dig
19. Något du ångrar
20. Bild på ditt rum
21. Bild på din favorit plats
22. Bild på din favorit sak
23. Vad har du för bakgrund på din telefon?
24. Favorit maträtt 
25. Bild på din/dina skolläseordningar

Fundersam ??

Imellan funderar man om man är faktiskt en viktig person i släkten och bland vännerna , man får egentligen aldrig ett svar. Jag funderar ofta på den frågan om det är så eller inte. Ibland känns det bara som om ingen är i närheten och inget finns för en. Finns det svar på dessa frågor för livet ut ? Hur älskad är du bland familj och vänner ?

Bra dag till dålig dag ... Finns det ändringar ?

Hej (:
I skolan var det helt okej. Efter skolan gick jag hem med Emma. Vi hade roligt som vanligt. Nu ska jag sitta en stund på datan och sedan läsa igenom kemin för vi har prov på torsdagen. Chattar som bäst med några och börjar få för dåliga nerver nu att det är hemskt inte för att någon är skylldig men det är sant ork med inget och direkt har man på nerverna oivoi.. (: Men nu söka upp orken att läsa på prov.
Hejs !♥

Ingen lust !!

Hej (:
Hemma från skolan , mommos och dansen. I skolan var det hmm , jag vet int. Efter skolan for jag och Sara och kollade i några butiker och sökte efter kläder till dansen men hittade inget. Såå är himla stressad över det. Hos mommos gjorde jag inte så mycket. Och på danses var det helt okej. Har inget humör just nu , för allt e så j*vla upp o ner .....  Så bäst för mig att sluta blogga.

Hejs !♥

Rubrik !?

Hej (:
Ikväll har jag suttit och övat till finska provet som jag skriver direkt imorgon bitti. Har nästan lagat färdigt min novell men borde ren skriva den också men får göra det till Tisdagen istället , för har inget sånt papper vi skulle renskriva på. Snart ska jag laga mig färdig för natten och kanske blir att kolla på teve en stund.
Godnatt !♥

Klockan har ändrat 1 timme framåt !

Hej (:
Har ni kommit ihåg att ändrat klockan inatt/idag en timme framåt (; Vaknade vid halv elva tiden och började hastigt fixa mig till halv tolv då Andreas körde mig till kyrkan ( skriba ) Efter att jag varit i  kyrkan for jag till Ines en stund väntade på samma gång att mamma skulle sluta jobbet klockan två. Just nu sitter jag och funderar på att fara och läsa på finska provet eller göra det efter maten. Men tror det blir efter maten.
Hejs !♥

Vilken härlig dag och kväll det kommer att bli !

Hej (:
Idag vaknade jag vid 10 tiden. Har kollat tv och fixat mig klar. Snart iväg till Emmas före vi båda far till Idas påå filmkväll. Kommer bli kul. Efter filmkvällen sticker jag och Emma vid halv åtta tiden till Ekenäs på nattfotis. Kommer bli fettnajs !♥ Men nu packa några saker och sen är väl mamma hemma.
Hejs !♥

fortfarande !

Hej (:

Nu har man varit och bowlat och varit och äta på kina restaurangen. roligt hade vi , kunde inte sätta in vad och vart vi skulle fara för det var en överraskning till morfar. Just nu sitter jag fortfarande i Ekenäs och har tråkigt. Skall inte göra så mycket annat nu än sitta här och seedan kolla tv och sen hem tillbaka.
Längtar tills imorgon , mera fakta om det imorgon (:

Hejs !♥


Roligt !

Hej (:
Kvällsblogg på gång igen. Har just ätit kvällsmål och käner mig tjock (:
Sitter som bäst nu och har samtal med coola Emma (:  Imorgon kommer det ett inlägg ganska sent på kvällen eftersom vi skall bort på dagen och så bilder och mera fakta kommer imorgon. ( hemligt )
Ska sitta och ha samtal med Emma till vi ska fara och kolla på beck. RoligtRoligt.

Hejs Hejs !♥

Bilder !

Från pappas jobb !
Mommos Stuff hon fått från sitt jobb.
Där va lite foton från idag och från pappas !

Våren påväg ??

Hej (:
Nu är jag hemma igen , var ute i Karis med Pernilla och roligt hade vi. Var en evighet jag hade sett henne så.
Följde med henne till lövkulla där jag vek in till mommo och moffa. Blev en stund där och sitta och fotade några bilder jag ska senare skicka till mommo eller något sånt. Kommer bilder efter detta inlägg.


Våren påväg ? (:

Nu ikväll ska jag läsa lite på finska ord att jag inte behöver stressa sen på veckoslutet med provet. 
Ska också kolla på Beck , så blir ganska sent att fara och sova. Så är säkert trött imorgon. Om jag inte somnar mitt i Beck filmen.

Hejs !♥


SUCK !!

Hej (:
Hemma från skolan och tog en tupplur. Idag när jag vaknade var jag glad tills jag kollade ut genom fönstret då jag så att det hade kommit mera snö -.- SUCK !! Jag eller vi som vill ha våren och sommaren nu fram !
Skoldagen var rätt så himla långsam och trög på alla vis timmarna gick ju inte alls framåt. Hemskt !
Och mina nerver e på minus sidan inget vidare bra inte , nerverna har jag fått av vissa personer , men ingen fakta om det sätter vi hit ! (:
Om en halvtimme så ska jag fara ut med Pernilla och prata och gå omkring i karis kanske , om hon har vaknat förståss om en halvtimme. Men hoppas det ringer och väcker henne annors.

1 års gammal bild på Emma och mig !♥

Hejs !♥

Hett (;

Hej (:
Ikväll har jag läst på lite engelska ord och har varit mest på datan och haft och har ännu samtal med Nise , har skickat åt varandra en massa gamla bilder och hur roligt har vi inte åt dom ! Klockan är redan halv tie ( finsktid)
Så ska väl så småningom fara och sova. Tidigt upp imorgon för måste gå till skolan.
Men ska vara en stund på datan ännu.

En bild på mig och nise för 1 år sedan , hett (;♥

Hejs !♥

Gaahhhh !!!!

Hej (:
Är hemma från skolan och dansen. Och mitt humör är både argt och glatt. Kan bara inte fatta att du gör sånt o inte bara säger det rakt ut utan hittar på något annat och skylla på.....Gaaahh..
Men i skolan var det ganska mycket drama som jag skrev i det förra inlägget. Hos Emmas gjorde vi det vanliga.
Ikväll ska jag reda upp rummet lite o så kommer det besök. Men nu och äta lite mat (:
Hejs !♥



I skolan som bäst !

Hej (:

Sitter i skolan som bäst på IT timme. Och håller på med Dokumenter. Suck.
Slutar om en kvart då jag forsätter att fara till Emma och Zaida skulle troligtvis följa med.
DramaDramaDrama säger jag idag . Har hänt så massor idag i skolan att voivoi.
Men nu göra det sista och sedan får jag fara.

Hejs !♥

Ändrat klicka f5 !!

Hej (:
Hemma från Orifleim och ändrat design och header , inte det bästa jag vet , blev så trött på det förra så hamnade byta till något annat. Om det inte har ändrat klicka på f5.
Nu senare ikväll ska jag kolla teve och vara en stund på datan. Imorgon efter skolan ska jag till Emma före dansen så att bloggar efter det , ungefär halv sju tiden ( finsktid )
Hejs !♥

Exakt......

Hej (:
Hemma från skolan med utblöta skor , jätte härligt. Värför jag hade blöta skor var för att på gymnastiken var vi ut på länk i slasket. Skoldagen var ju annors det vanliga. Ikväll ska jag o mamma och Madde och hennes mamma åka till någo Orifleim diskusion. Så kommer hem mot åttan tiden ( finsktid )

Tumblr_lifkx91nue1qdwdzao1_500_large


Hejs !♥

Saknar Sommaren !

Hej (:

(saknar sommaren !♥ )
Vanlig måndag och vanlig skoldag inget speciellt. Efter skolan for jag till Emma och hade kul , massa smörgåsar proppade vi i oss. Var till klockan halv sju hos emma och fortsatte gå till dansen. När jag kom hem var jag dödhungrig och lagade mat. Just nu sitter jag framför teven och ska kolla på C.S.I Miami.
Hejs !♥

Snart hem !

Hej (:
Hemma tibax från keikkan och har just ätit mat. Så nu packa de sista och sen iväg hemåt. Bilder som jag tagit kommer ikväll eller imorgon , för skall till mommos kanske ikväll så det beror på om jag tar kameran med eller inte.
Bloggar mera när jag är hemma !
Hejs !♥

Nu till pappas jobb !

Godmorgon !
Har precis vaknat och ätit morgonmål redan. Om en halvtimme åker pappa på jobb så jag tror jag följer med idag. Idag hem till Raseborg då. När jag kommer hem så måste jag tala lite med mamma om jag hinner hem till fem , annars e de bara till packa en väska och fara till mommos. Men nu måste jag laga mig färdig att jag hinner med pappa.

Tumblr_lf2nonhnys1qbau5vo1_500_large

Hejs !♥

Underligt nog !

Hej (:
Ikväll har man badat bastu och sett på teve. Kollade på nyheterna ikväll och det underliga i nyheterna var att det har varit jordbävning här i Finland ,ovanför Helsingfor , kommer inte ihåg riktigt var. Just nu kollar vi som bäst bara på teve och jag sitter o chattar o så.
Nu fortsätta kolla på tv och snart blir det väl också natidags.

852a1f93a96d5d7a8a26894c2402e4ffb0c08482_large

Hejs !♥

Nu ut !

Hej (:
Så vaknade man igen då , när pappa somande somnade jag. Och som bäst snöar det ute , vi alla som redan fått en vårfiilis och så kommer det snö idag. Nejnej. Inga planer har det blivi ännu snart blir det nog matdags. Tror att jag går ut en sväng och fota lite. Att man gör något nyttigt och inte bara sitta här vid datan och vid teven , nejnej , nu ut (:

5108232702_d38eb7f43a_z_large

Hejs!♥

Godmorgon !

Godmorgon !
Igårkväll bloggade jag inte , orkade inte o så hann jag inte. När jag kom till Hangö så åt vi hamburgare , älskar pappas hemlagade hamburgare ! Efter det kolla vi bara på teve. Klockan halv elva ( finsktid)  vaknade jag. Har inte gjort så mycket ännu , senare idag har jag inte planerat , men nu borde jag fara o sätta på dagskläder och inte sitta här i nattlinne ;D höhö.
Hejs !♥

Rubrik: hhm..

Hej (:
Tumblr_lfqt0aa8x61qdsswto1_500_large
Idag var skolan helt underligt långsam. Var till skolhälosystern idag och mäta blodsockre , vikten , längden och hemoglobin. Men allt var som sakt normalt sen januari skall o kolla allt igen i April nångång. Hade ju också prov igår i geografin som gick helt bra. Ikväll ska jag åka till pappa som jag inte träffat på en månad om int mer än en månad.
Så ska packa det sista nu och efter det borde pappa vara här. (:
Hejs !♥

Home again (:

Hej (:
Hemma från skriba träffen. Nu fortsätter kvällen med att placera kläderna i garderoben och vara på datan och kolla på beck såklart (: Så nu musiken på medel nivå och börja placera kläderna (:
Hejs !♥

Exakt !

Hej (:
Tumblr_lf4jju9q501qfgu5co1_500_large
Idag var det en slö och ganska glad skoldag. Efter skolan kom jag direkt hem. Snart ska jag äta och efter maten direkt iväg till Sara före vi far på skribaträff. Så bloggar mera när jag kommer hem vid åtta tiden ( finsktid)
Nu ska jag skriva "dagboken" som vi har i skriban som ska lämnas upp kanske idag.
Hejs!♥

Läst färdigt och nu teve !

Hej (:
Nu har jag läst en hel del på provet så det får gå hur det går. Nu kolla på teve och sedan och sova tidigt upp imorgon för hamnar gå till skolan. Längtar såå bara till sommarlovet och allt roligt som kommer att hända (:
Längtar otroligt mycket !♥
Nu kolla på svenska Hollywood fruarna.
Hejs!♥

Massor att Läsa !

Hej (:
Är hemma från skolan och dansen. I skolan var det trögt och hamnade fara till hälsosystern där vi pratade om mitt blodtryck och hur jag äter och sånt , så skall tillbaka till skol hälsosystern på fredagen. Men nu ikväll har jag lite stressigt , ska läsa på geografi prov och har inte några sidor att läsa utan MASSOR !
Så nu läsa
Hejs!♥

Oivoi !

Hej (:
Nu har jag lagat min engelska läxa , den blev nog inte så lång , men det får duga. Nu skall jag då fortsätta med att öva lite på länder. Sedan blir det teve och chill och kanske gå ennu en gång igenom engelskan.
Ikväll har det varit en pluggig kväll , har inte jobbat så här hårt med läxor och så , bäst jag fortsätter så här så blir jag lite klokare (; Hähä ^^
Men nu fortsätta läsa på geografi !

Hejs !♥

Skolarbeten pågår !

Hej (:
Skolan idag var rätt okej , som vanligt. Efter skolan for jag hem direkt mådde lite illa också när jag kom hem , men inte har det blivit bättre eller sämre. Men snart borde jag börja koncentrera mig på engelskan , att jag får allt fixat tills natten kommer + att borde läsa på geografi prov , vi har det på torsdagen. Allt är som ett kaos just nu.
Och inte vet jag om det blir så himla mycket övat på provet imorgon , har dans och är hemma vid halv sju tiden.
Nu skolarbeten !

Tumblr_li3t9qk5r41qcnmjbo1_500_large

Hejs !♥

Japp , så e de sen !

Hej (:
Hemma från skolan och dansen. Skolan var rätt okej som den brukar vara. Efter skolan for jag direkt hem med Saras. När jag var hemma lagade jag mat och gick ut med Laku , där efter till Saras och sedan på dans.
Just nu håller jag på o funderar på engelskan hur jag ska berätta boken , men kommer inte så långt när man sitter här (; Men nu blir det nog teve och snart och sova igen då.
Hejs!♥

Snart iväg till Sara.s !

Hej (:

Var ut på länk för en stund sedan och åt just mat. Snart iväg till Sara då. Hamnar att gå dit men inte är det något långt inte. Så ska sätta på mig andra kläder och sedan ringa sara.
Filmen som vi såg igår kväll , var riktigt bra knyckte mig 1 gång , men filmen var också lite underlig som de oftast brukar vara. Men nu ska jag dra iväg.

Hejs!♥

HatarRubriker !

Godmorgon !

Vaknade vid halv elva tiden av att jag var vrålhungrig men har inte orkat stiga upp och laga något att äta. Igårkväll planerade jag o sara.s att jag skall fara till henne idag. Vi ska öva på danserna och göra allt möjligt och ha kul.
Så kanske bäst att börja klä på sig o fara ut på länk.

Hejs !♥

El Ofranato.

Snart blir det skräckfilm med mamma och andreas , El Ofranato. Hoppas den är bra och hoppas jag vågar se den också (: Troligtvis jo.

Hejs !♥


Bilder !

Nu kommer det några bilder när jag var med Madde !
.
söta madde!♥

fundera inte värför jag ligger där ;s

Bilder från idag !

Sådäran rändom bilder hit bara (;

Skojj , skojjj , ...

Hej (:
Hug_by_antontang_large
Är hemma från kalaset nu , har ätit en massa gott o onyttigt. Så imorgon måste jag fara påriktigt på länk. För inte orkar jag inte nu den här tiden. Hade roligt hos mommos också , blev inte något speciellt prat med Fia men det får vi ta någon annan dag , blev mest prat med Oscar. Nu ikväll ska jag inte göra något annat än lyssna på melodifestivalen och vara på datan.
Hejs!♥

Ändrade planer !

Hej !
3038349597_8db87984f0_z_large
Ändrade planer , sällan. Nåiaa , har inte hunnit städa min bokhylla idag men hinner kanske ikväll senare.
Fick höra av mamma att vi skall på kalas till morfar idag , så hamnade fixa mig klar o sånt och nu är jag klar.
Så nu kan jag kanske si lite vad allt jag ska ta bort från bokhyllan. Imorgon har jag ingen aning om vi tänker fara till påminne eller inte , måste ringa ida eller emma idag lite senare. Men om vi inte far så städar jag istället imorgon. Så far jag på en runda länk senare på kvällen när vi kommer hem från morfars.

Hejs!♥

Uhjee !!

Godmorgon !

Idag vaknade vi vid halv elva tiden ungefär. Vi satt på datan och kollade på en film Flicka , som jag har sett tidigare men den är bra ändå. Just åt vi morgonmål och såg en stund på teve. Madde ska snart fara hem , då jag fortsätter med att städa bokhyllan + annat. Fint och soligt väder ute , härligt. Kanske blir en liten länk idag på dagen.
Nu ska jag fortsätta umgås me Madde.
Hejs!♥

Troligtvis jo ...

Hej (:
Tumblr_lhugtz7xd31qd5xqno1_500_large
Ikväll har jag kollat på film med madde , Case39. Efter filmen hamnade vi ut med Laku , skrämmande!
Imorgon far Madde hem vid 2 tiden , efter det skall jag reda upp rummet speciellt bokhyllan.
Har börjat lyssna på Tears in Heaven , kan bara inte sluta höra på den ! Men nu skall vi fara och kolla lite på tv och sen blir det väl någolunda att fara o " lägga sig o sova"  , tala. (:
Hejs!♥


Fly away with me !

Hej (:

Free-pictures-bird-landing-nature-ahmed-busy-pic_large
Hemma från skolan  och skoldagen var helt okej , lite trög nog. Efter skolan kom madde hit och ingen fotis träning blir det idag , äckligt väder !! Slask ingen gilla..
Just nu sitter jag med madde o hör på musik och för en stund sedan jumppa madde med min hamster (Y) stackarn.
Bloggar mera senare !
Hejs!♥

Min hund ;o

Hej (:
Var en helt okej skoldag och ändrade planer har jag oxå , var meningen att vi skulle till påminne men vi for inte heller för de är "storm" ute. Så vi kanske far på söndagen iställert. Efter skolan for jag till Zaida me Emma. Kul hade vi. Imorgon kommer Madde hit till mig  och hon kommer bli övernatt till lördagen. Och imorgon blir det då fotis träning första prövningen och kommer att dö , för det som zaida berättade så jag tänkte idag redan dö.
Idag när jag kom hem från Zaidas så såg jag Laku och han är helt skallig ;o Det är inte alls som en pudel mera utan mera som e labrador. hehe ^^ Men nu snart ska jag fara o laga mig klar för natten.

Lite dålig bild , svartvit. Tog sådär hastigt en bild ; )
Hejs!♥

Sweet Dreams !

Hej (:

Har funderat på att byta lite design på min blogg , så ska fundera på att fixa det under veckoslutet.
Imorgon är det torsdag skolans jobbigaste dag , så kommer att vara trött imorgon efter skolan men kommer att piggna till när vi far till påminne. Har kollat på american Idols och på ett hundprogram.
Ska snart gå och fixa mig färdig till natten men före det ska jag sitta en stund o höra på några låtar .
Godnatt !♥

Ulallalla !

Hej (:
Hemma från skolan och dansen , idag på dansen ägde jag o emma det (;
Vi klarade oss då alltså. Ikväll blir det bara slöas igen då , far kanske på en länk idag eller om int mamma tar med Laku till ekenäs så annors blir det en promenad bara. Och nu skall jag fortsätta ha web me Denise och chatta lite (;
Hejs !♥

I skolan !

Hej (:

Sitter i skolan som bäst , har it timme. Vi har suttit och fixat på office program. Och tappa nervena imellan på det.
Efter skolan somsakt ska jag till Emma och sedan på dans igen , före vi far på dans ska jag lära Emma dansen ; )
Igen en gång att lära.
Men nu ska jag chilla lite till här.

Hejs !♥

Snart o sova ! (:

Hej (:

Var för sedan på 1 timmes promenad med hunden . Chattar o har web o saknar en viss person.
Imorgon bär det av att fara till emma efter skolan för sedan far vi på dans.
Men nu o laga mig färdig för natten och kolla en stund på teve.

Hejs!♥

"Viss Person"

Hej (:
Hemma från Pinjas och där var det roligt , höll på med lite ett o annat , var typ som en danslärare till dem , men hamnade dansa för pinja för att hon inte kunde dansen så bra men nu kan hon (Y)
Och nu skulle jag borda fara ut med Laku ( min hund ) men en viss person locka mig på fb istället (:
Så far snart om en stund.
I skolan var det bra och lite sorgligt , en kaveri som jag känt länge har börjat må dåligt av endel saker som har hänt  i skolan ; (
Nåiiaa..Nu ska jag sitta här en stund o så.
Hejs!♥

Planer !

Hej (:
Hemma från dansen nu och före dansen så övade jag o sara till matematikprovet så jag borde kunna det nu.
Ikväll ska jag inte göra något annat än kolla på teve och vara lite på datan då o då.
Imorgon en vanlig skoldag och efter skolan ska jag fara med Nise och Sofia till Pinjas (: Kommer bli rikit kul.
På onsdagen far jag till Emma före dansen.
På torsdagen far jag med flickorna till påminne !
På fredagen kommer Madde till mig övernatt !
Vilka planer (:
Nu chatta en stund  o läsa lite till på matematik provet !

Hejs!♥

Prov !

Hej (:
960530-9-1299437971956_large
Hemma från skolan och är superglad ! Skulle vilja fara ut o springa lite men det går det inte , skall läsa på matematik prov och senare idag på dans. Kan matematiken ganska bra så ska bara lite repetera och så.
Skall inte blogga något annat hit nu så
-----> Matematikprovläsing pågår !

 

Hejs!♥

Bildbomb !


OMG !!

Hej (:
Hemma från Dalsbruk nu , har varit riktigt kul och nyheter har man oxå , men det kommer upp lite senare.
Som rubriken säger OMG så har det hänt en sak , tar upp det lite senare. ♥
Imorgon är det vanlig skoldag och kanske inte riktigt en vanlig för mig , för jag längtar tills imorgon !♥
höhöh.
Bildbomd kommer här efter inlägget , om jag orkar sätta in.
Nu ska jag fortsätta chatta och sånt.
Hejs!♥

Hhheejdåååh !♥

Hej (:
Snart har jag packat allt , lite kvar ännu , mamma är ute och går en sväng med Laku , att han klarar av resan till Dalsbruk. Är på bättre humör nu redan , kameran följer också förståss med.
Nu ska jag laga allt färdigt att inte mamma behöver joma på mig. (:

Hejs!♥

I love you !

Hej (:
Vaknade tidigt och somnade sent och är alldeles urtrött , får ingen sömn mera.
Idag ska vi tydligen till Dalsbruk , skulle inte alls vilja dit -.- , vill ha nån kaveri med , men nej int får man ta de heller -.-  Orkar inte ens äta morgonmål , ork int med något  ,  lite underligt inlägg mitt på morgonen , jag vet.
Har suttit och lyssnat på Söder - Du snurrar min värld , den e så bra o beskriver en hel del. (;
Nu ska jag bara tröga framför datan och sen packa ...
Bloggar om jag hinner före vi far.


Hejs !♥

Fotboll !

Hej (:
Har suttit vid datan och diskuterat en massa , mina kaverin har försökt få me mig till fotisen , så jag ska fara och testa nästa veckas fredag. Fast jag kommer att dö , kan ju knappt träffa bollen , haha.
Så ringde till pappa ock diskuterade om den saken och han tyckte det var en prima idé att jag skall fara och testa.
.
Hehe , lite rändom inlägg såhär mittiallt bara , nu ska jag fortsätta att diskutera lite.
Hejs!♥

Musik!




Vilken dag , fredag!

Hej (:
Var inte på datan igår var till påminne med Emma,Zaida och Ida. Kul hade vi !♥
.
Idag har det varit en sådär skoldag , har hänt ganska så mycket nu den här veckan. 
Efter skolan kom jag hem , direkt när jag vara hemma mådde jag lite dåligt ( alltså på humöret ) så jag kasta mig i säng och sovde ända till nu. Har inte heller sjuk hals mera , som tur. För vi skall imorgon bitti starta till Dalsbruk ! Kommer blir riktigt kul.
Vädret idag är inget speciellt , slaskigt och äckligt och blött , hur roligt låter det då ?
Men våren är ju påväg , i påminne har videkissorna redan börjat blomma lite. VårVårVår!♥
Nu ska jag vara på datan , kommer inte att blogg något på helgen nu. Bloggar när jag kommer hem , troligtvis på söndagen.
Hejs!♥

Har glömt en massa ;oo

Hej (:
Kom just in och har varit ute och gå med min hund Laku.
Och där ute hände det ganska så mycket , jag såg ettspringande möss på vägen och när Laku såg mösset började han jaga men stoppade för ville inte att Laku skulle ta mösset , blev och stirrade på den stjärnklara himlen och började tänka " nu skulle jag vilja ligga brevid en viss person och titta på den stjärnklara himlen" Okej nu ska jag sluta drömma här, hehe.
I skolan var det rätt okej , fick 10 i mitt IT förhör/prov. På dansen var jag heeelt borta kom inte ihåg dansen nästan alls och nu har jag suttit och försökt skriva dansen på ett papper rätt så bra gick det till jag skulle dansa det som stod på pappret och de gick inte alls hade glömt en massa som jag inte kommer på mera. Orkar inte mera försöka på det.
Ikväll ska jag inte göra något annat än göra läxor och sitta och kolla på tv.
Ha en bra kväll !♥

Brooke Hogan Ft. Colby O'Donnis - Hey Yo


Hata Rubriker !

Hej (:
Nu är jag hemma och har fått huvudvärk är ju inte något bättre att sitta här , så ska snart stänga av och kolla tv.
Står helt stilla vad ska jag skriva hit !?
Det har blivit mars o snart är det April och då börjar det hela . Hp föreställningar.
Nu ska jag ha konversation med Madde och Zaida !
Bloggar imorgon när jag kommer hem från Hp.
Hejs!♥

Hos Saras !

Hej (:

Var en trött skoldag idag. Efter skolan for jag hem och äta och sedan till Saras och sitter här fortfarande kommer hem vid åtta tiden. Vi ha fotat några bilder eller egentligen hon , vi har kollat på en film och nu chatta.
Bloggar mera när jag kommer hem !

Hejs!♥

RSS 2.0